Thomas Cook Hotels & Resorts

A Thomas Cook Hotels & Resorts egyet jelent a feledhetetlen nyaralási élményekkel. Ez a mi hitvallásunk. Szállodakínálatunkban mindenki megtalálja a neki valót. A SENTIDO Hotels & Resorts, a smartline Hotels, a SunConnect Resorts, a Sunprime Hotels, a Sunwing Family Resorts és a Casa Cook Hotels az egyedül utazótól a nagycsaládosokig minden nyaralni vágyó számára életre szóló élményeket tartogat.

SENTIDO  -  Pihenést keres? Álmokra talál!
 
 
A SENTIDO Hotels & Resorts szállodákat azon igényes egyedül, párosan, vagy családdal utazók számára hoztuk létre, akik kiemelkedő szolgáltatásokat, széles, minőségi ételkínálatot, wellness szolgáltatásokat, sportolási és szórakozási lehetőségeket keresnek nyaralásuk során.

 - Ingyenes WIFI a szálloda egyes területein
 - Meghosszabbított reggeli 12.00 óráig
 - Holiday Concierge: segít a programok személyre szabott megtervezésében


smartline   -   Nyaralás okosan!

 
 
A smartline szállodák kíváló ár-érték arányt nyújtanak. A pénztárcabarát árak érdekében lemondtunk minden csili-vili extráról és modern, barátságosan berendezett szállodák láncát hoztuk létre családosok, egyedül utazók és párok számára.

 - Egyedi colourMe! design
 - Fagylalt és gyümölcs a smartline fagyiskocsiról
 - Ingyenes WIFI a hallban


SunConnect Resort  -  Összehozzuk a családot

 
 
A SunConnect összeköt. Lollo és Bernie kabalafiguráinkkal és animátor csapatunkkal rengeteg élményben lesz része az egész családnak, a medencék és csúszdák pedig felfrissülést hoznak a család minden tagja számára. Ossza meg az élményt barátaival és természetesen az otthon maradottakkal is, hiszen az ingyenes WIFI a szálloda egész területén elérhető.

 - ConnectWLAN - ingyenes WIFI a szálloda egész területén
 - Lounge - találkozóhely tinik számára
 - ConnectBár - a medencénél dokkoló állomásokkal


SUNWING Family Resorts  -  Tökéletes családi nyaralás
 
 
A Sunwing Resort szállodák tökéletes nyaralási élményt biztosítanak minden család számára kiválóan felszerelt apartmanokkal, csábító medencékkel minden korosztály számára kicsiktől a tinikig, széles sportprogram-választékkal és profi előadásokkal. Minden Sunwing szállodában találkozhat Lollo és Bernie animációs programjaival.

 - Szélessávú WIFI a szálloda egész területén
- Miniland” gyerekklub fedett játszótérrel, animációs programokkal és „Lollo & Bernie” figurákkal
- Nemzetközi sport- és szórakoztató programok


SUNPRIME Resorts  -  Pihenés felnőtteknek

 
 
A Sunprime szállodák valódi kikapcsolódást nyújtanak a gyermek nélkül utazó igényes vendégeknek. Itt megszabadulhat a hétköznapi stressztől, nyugodtan hátradőlhet és élvezheti a minőség és komfort kényeztetését.

 - Széles szoba és lakosztály választék
 - Kényelmes fürdőszoba, skandináv ágy és párna
 - LCD TV


Casa Cook  -  Egyedülálló bohém életérzés

 
 
Vegyen egy nagy lélegzetet és merüljön el a Casa Cook egyedülálló világába. A környék egyediségét hangsúlyozó, helyi ételeket kínáló, nyitott, friss lifestyle hangulatot tükröző szálloda kiragadja a nagyvárosi forgatagból, hogy valóban feltöltődhessen.

 - Kizárólag felnőtt vendégek számára
 - Nyugodt fekvés hegyekkel a háttérben
 - Lifestyle-hotel egyedülálló design-nal


Cook's Club  -  Szabaduljon ki a mindennapokból!

 
 
Az idők változnak. A modern vándor többre vágyik, és mi hisszük, hogy elérkezett az idő arra, hogy valami rendkívülit ajánljunk. A Cook’s Club a Thomas Cook legújabb szállodamárkája, mely idén nyáron startol. Különösen olyan vendégekre szabva, akik kicsit többet várnak a nyaralásuktól.

 - Étterem innovatív ételkoncepcióval
 - Reggeltől estig kellemesen lágy zenék és DJ-k előadásai gondoskodnak a jó hangulatról.
 - Lifestyle-hotel egyedülálló design-nal