Cook's Club

MI KÖVETJÜK AZ UTAZÁSI TRENDEKET
A Thomas Cook csoport legújabb sajátmárkás szállodalánca a modern és divatos Cook’s Club, melyet az utazók új generációja számára alakítottunk ki - a bohém életérzés kedvelői és az ínyencek igazi paradicsoma! Menő design, street-food, koktélok a medence partján, napszaknak megfelelő zenei ütemek - ez igazi modern életérzés! Stílusos, fiatalos nyaralás Magyarországon kizárólagosan a Neckermann kínálatában. Merüljetek el és relaxáljatok a mediterrán térség legjobb ár-érték arányú szállodáiban!
SZÁLLODÁK AZ „Y” GENERÁCIÓ SZÁMÁRA
Tengerparti szállodáinkat olyan 16 éven felüli vendégeinknek ajánljuk, akik számára a nyaralás alatt is fontos a gasztronómia, a design és a lezser légkör. A szálloda központja mindig a gyönyörű medence, így a körülötte elhelyezkedő modern berendezésű szobáitokat a barátaitokkal is megoszthatjátok. Akár szingli vagy, vagy a pároddal utazol, mi mindenkit várunk!
 
A KULINÁRIS AJÁNLATOK MEKKÁJA
CANTINA
Szállodáink egyik fontos közösségi tere a Cook’s Club Cantina, ahol mindenki igényének megfelelően választhat a finomságokból – látványkonyha, vegán ételek, kedvenc ételkülönlegességek, nemzetközi ízvilág vagy akár „gyógyító” ételek az átbulizott éjszaka után... Itt nincsenek fix étkezési idők, a Cantina folyamatosan változó ételkoncepciója alapján igény szerint válogathatsz a friss alapanyagokból készült minőségi ételekből a nap minden szakában. Ez egy igazi gasztronómiai utazás!
LET’S START THE PARTY!
CAPTAIN COOK
A Captain Cook’s bárban friss gyümölcslevek és ízletes koktélok közül lehet választani, amelyeket az elismert berlini mixer, David Wiedermann kreált. Legyen a nap tökéletes befejezése itt ebben a bárban, és hangolódj rá az esti bulizásra!
TRENDI ZENÉK EGÉSZ NAP
THE SOUND OF SUMMER
A Cook’s Club élmény egyik fontos alappillére, hogy a nap minden szakában megtaláljuk számotokra a hangulatnak megfelelő zenei élményt, de azért ez más, mint egy „bulihotel”. Élvezzétek a kellemes ritmusokat és zenéket, amelyeket jobbnál jobb lemezlovasok játszanak. A Cook’s Club szállodákban minden nyáron egyedi lesz a zenei kínálat. Gyere el, és legyél részese a hangosabb vagy éppen relaxálóbb ütemek változatos, egyedi kombinációjának!