SunConnect Resortok

SunConnect Resortok
 
 
Legyen kapcsolatban: A tökéletes hely pihenéshez és kapcsolatteremtéshez
 
SunConnect szállodáinkban az egész család megtalálja a számításait.
Használja ki:
 • a hatalmas úszómedencéket és családbarát szobákat
 • a változatos gyermekprogramokat Lollo-val és Bernie-vel
 • a szórakoztató programokat minden korosztály számára
 • a tinik számára kialakított Chill-out részleget
 • az ingyenes WIFI-t a szálloda egész területén – hogy mindig kapcsolatban lehessen a barátokkal
 • a szálloda saját online felületét, a MySunConnect-et, ahol a legfrissebb információkról tájékozódhat
A SunConnect Resortok előnyei:
 • ConnectWLAN – wifi a hotel egész területén
 • ConnectTeen Lounge – egy menő találkozóhely tinédzserek számára digitális aktivitásokkal
 • ConnectBár – medencés bár a digitális eszközök feltöltéséhez szükséges csatlakozókkal
 • ConnectAsztal – 8 fős asztal az étteremben –Ön és barátai számára
 • ConnectTanácsadó – aki Connect programokat szervez és online kérdésekben segíti Önt nyaralása alatt
 • Családbarát szobák
 • ConnectFun – érdekes programok minden korosztály számára
 • PokémonGo – Egyes SunConnect szállodákban animátoraink segítenek a vadászatban
Sunconnect animációs ajánlataink:
Tematikus programok, mint pl. kalóznap, kreatív feladatok, mini-diszkó a 3-7 éves korosztály számára.
A 8-17 éves korosztály számára trendi kikapcsolódást biztosító szórakoztatást és egy saját chill-out zónát is biztosítunk.
 
Üdvözöljük a nyaralások jövőjében!
Velünk Ön az elsők között próbálhatja ki ezt az új lehetőséget, a felejthetetlen és ragyogó nyaralás új élményét. A SunConnect Resortokat családbarát szállodák alkotják, ahol sok időt tölthet együtt szeretteivel, kapcsolatban maradhat az otthoniakkal és új barátokat találhat. SunConnect Resorts szállodáinkat kifejezetten úgy terveztük, hogy garantálják a felhőtlen nyaralást, ahol Ön egész idő alatt nyugodt lehet.
 
Legyen kapcsolatban – a családjával
A család minden tagja számára ajánlunk valamit: izgalom, technikai újdonságok, szórakozás és kaland, emellett nyugalom, kikapcsolódás és feltöltődés. Nem csak családi szobáinkkal segítjük, hogy több hasznos időt tudjon eltölteni családjával, de szélessávú WIFI-vel is – mely a hotel egész területén elérhető. Így még egyszerűbb less a családi programok szervezése és még több idő jut a családra. A család legkisebb tagjaival való utazás sem kell, hogy stresszes legyen. A szuper gyerekprogramokon és gyermekmenün felül egyéb, a gyermekek korának megfelelő szolgáltatásokat is biztosítunk: a játszótértől és játszószobától kezdve, a digitális játékokon és a koraesti mini-diszkón át, a ConnectTeen programokig. Egy SunConnect Resortsban eltöltött nyaralás a gyermekeknek is pont olyan emlékezetes lesz, mint szüleiknek, akik zene, videó vagy e-könyv letöltések közül választhatnak. A szórakoztató progtamokon felül sport- és szabadidős tevékenységeket is ajánlunk nagy választékban.
 
Legyen kapcsolatban – új barátokkal
Együtt vacsoráznának, vagy az első sorból, barátaival együtt néznének meg egy ConnectFun programot? Esetleg a ConnectBár hangulatát élveznék egy koktéllal a kezükben, miközben saját digitális eszközeik is feltöltődhetnek? Bármit is választ, a digitális naptárban egy csomó szórakoztató programot és rengeteg lehetőséget talál, ahol új ismerősöket is szerezhet. Az étteremben ConnectAsztalokat is talál, melyek tágasabbak, így nagyobb teret engednek az ismerkedéshez és tökéletes lehetőséget biztosítanak, hogy új barátaival vagy nagyobb társasággal töltse el az időt. És ahogy lemegy a nap, irány a ConnectBár! Élvezze a meleg nyári estét vidám hangulatban, nyaralótársaival együtt. Az esti szórakozás felejthetetlen hangulatát emelik a digitális lehetőségek és az új barátok.
 
Legyen kapcsolatban – az otthoni barátokkal
Szobájából vagy akár a medence széléről is megoszthatja élményeit és kapcsolatban maradhat otthoni barátaival, hiszen minden SunConnect szállodában ingyenes ConnectWIFI-t biztosítunk.
 
Legyen kapcsolatban – az egész világgal
A mobilja vagy tabletje segítségével nyaralása alatt is naprakész lehet a világ eseményeiről (ha akar!). Lépjen be a Facebookba és posztolja ki legújabb nyaralós élményeit, vagy próbálja a Google Glass®-t* és ossza meg az egyedülálló látványt!
 
Legyen kapcsolatban - velünk
SunConnect Resorts szállodáink a jövőbe mutatnak: Mindent megteszünk azért, hogy Ön minden szükséges információt megkapjon, amire egy élménydús nyaralás esetében szüksége lehet. Például ötleteket és tippeket a kiválasztott szállodáról. Kapcsolatba léphet velünk már utazása előtt és rengeteg információt találhat web- vagy a Facebook oldalunkon és akár kiválaszthatja programjait utazás előtt is. Ahogy megérkezik a hotelbe, ConnectTanácsadónk üdvözli Önt, és bevezeti a feltöltődést nyújtó programok világába. Tele van ötletekkel és javaslatokat tesz Önnek, hogy nyaralása valóban az év legjobb hete legyen.
 
* A változtatás jogát fenntartjuk, részletekért érdeklődjőn irodánkban. Csak a visszaigazolt árak, képek, leírások, információk tekintjetőek véglegesnek. Az ajánlat tájékoztató jellegű.