SENTIDO Hotels & Resorts

SENTIDO Hotels & Resorts

Pihenést keres? Álmokra talál! A SENTIDO Hotels & Resorts szállodákat azon igényes egyedül, párosan, vagy családdal utazók számára hoztuk létre, akik kiemelkedő szolgáltatásokat, széles, minőségi ételkínálatot, spa szolgáltatásokat, sportolási és szórakozási lehetőségeket keresnek nyaralásuk során. Célunk, hogy a SENTIDO Hotels & Resorts vendégei minden érzékükkel élvezzék pihenésüket, hiszen mi nem csak kényeztetjük az érzékeket. Mi teljes körű jóérzést kínálunk!

 

D. Tóth Kriszta már személyesen tapasztalta meg a SENTIDO hotelek letisztult, elegáns, minőségre törekvő koncepcióját, kitűnő ételkínálatát, wellness szolgáltatásait, valamint sportolási és szórakozási lehetőségeit, és szívből ajánlja a szállodamárkát az utazni vágyóknak.

Miben más a Sentido?

  • Ingyenes WIFI a szálloda egész területén
  • Meghosszabbított reggeli 12.00 óráig
  • Párnaválaszték a pihentető alvásért
  • Holiday Concierge: aki segít a programok személyre szabott megtervezésében
 
A SENTIDO Hotels & Resorts kiemelt szolgáltatásai
 
Wifi
Ha szeretne kapcsolatban maradni otthon maradt szeretteivel, vagy egyszerűen kézben szeretné tartani napi ügyeit, kapcsolódjon rá szélessávú WIFI szolgáltatásunkra, mely a hallban ingyen használható.

Meghosszabbított reggeli
Pihenje ki magát és kezdje a napot a saját ritmusának megfelelően, hiszen meghosszabbított reggelinket déli 12 óráig igénybe veheti.

Párnaválaszték
Párnaválaszték a pihentető alvásért.
 
Holiday Concierge
Tanácsadóink szívesen állnak az Ön rendelkezésére, hogy személyre szabott program javaslataikkal tegyék tökéletessé nyaralását.
  
 
Holiday Plus programok
A SENTIDO Holiday Plus programok nyaralását kivételes élménnyé teszik. Különböző programok közül választhat, melyekkel elvarázsoljuk érzékeit. Természetesen a gyerekeket sem hagytuk ki a programokból! Válasszon a SENTIDO aktivitások közül. Változatos események kínálnak ellazulást, vagy éppen élénkítő gyakorlatokat az Ön igénye szerint. Szállodánk tanácsadója szívesen informálja a lehetőségekről.
 
Body & Mind
A Body & Mind programok által a test és a lélek is fitt lesz. Válasszon Body & Mind kínálatunkból: SENTIDO Daybreak, SENTIDO Aqua Fit, vagy SENTIDO Sexy Six Pack. A SENTIDO Daybreak a thai chi, a jóga és a pilates kombinációja, megfűszerezve relaxáló SENTIDO zenével. Kezdje a napot egyedi összeállításunkkal a medence partján, vagy a parton. A SENTIDO Aqua Fit egy vidám csobbanás a szálloda medencéjében mindazok számára, akik kedvelik a fitneszt, és hangsúlyt fektetnek vitalitásukra.. A SENTIDO Sexy Six Pack elsősorban a has és a hát edzésére fókuszál.
 
Culture & People
Ismerje meg a meglátogatott országot és lakosait a Culture & People programokkal: SENTIODO Discovery Walk, SENTIDO Cooking Session, SENTIDO Local Wine Tasting. A SENTIDO Discovery Walk megismerteti a környék tengerpartjaival, falvaival és piacaival. Ismerje meg a környék természeti különlegességeit és kultúráját idegenvezetője segítségével. Nyaralása igazán különleges és feledhetetlen lesz a helyi ismeretek és tippek birtokában. A SENTIDO Cooking Session bemutatja Önnek a helyi konyha specialitásait, hogy különösen közel kerülhessen a helyi szokásokhoz. Konyhafőnökeink segítségével ellesheti ezek elkészítési módjait, hogy aztán hazatérve ilyen módon is megoszthassa különleges nyaralási élményét ismerőseivel. A SENTIDO Wine Tasting alkalmával a környék legjobb borait kóstolhatja meg a SENTIDO Blue Barban.
 
Family & Kids
A Family & Kids programok vidám kikapcsolódást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak. A SENTIDO Kids Rally egy izgalmas felfedező túra keretében ismerteti meg a szállodát a gyerekekkel. A SENTIDO Mini Discoban mindenki megmutathatja tánctudását. A SENTIDO Creative pedig a gyerekek kreativitására épülő feladatokkal, szuvenírek készítésével teszik teljesen egyedivé és feledhetetlenné a nyaralást.
 
  
 
 
 
* A változtatás jogát fenntartjuk, részletekért érdeklődjőn irodánkban. Csak a visszaigazolt árak, képek, leírások, információk tekintjetőek véglegesnek. Az ajánlat tájékoztató jellegű.