SUNWING Family Resort

A garantált változatosság és sokszínűség, fantasztikus gyerekprogramokkal
 
A Sunwing családi szállások már 45 éve egyet jelentenek a családi nyaralás fogalmával. Mindegyikük kedvelt úti célokon található közvetlenül a tengerparton vagy tengerparthoz közeli fekvéssel, így biztosítva tökéletes nyaralási élményt minden család számára. A kiválóan felszerelt apartmanok csábító medencékkel minden korosztálynak kicsiktől a tinikig izgalmas programokat kínálnak, a profi, családoknak szóló előadások pedig a közös időtöltést teszik még izgalmasabbá. Gyermekei találkozhatnak két kedves kabalafiguránkkal Lolloval és Bernievel is, akik minden napra valami újdonsággal készülnek számukra és mellettük minden pillanat mókával és kacagással telik meg.
 
Miben más a SUNWING?
  • Friss és kreatív konyha: központi éttermünkben változatos kínálattal készülünk minden nap, kiskorú vendégeink számára pedig külön gyerekbüfét alakítottunk ki, ahol a kedvenc húsgombócukkal, tésztáikkal, hasábburgonyával, salátákkal és más finomságokkal várjuk őket.
  • Lollo és Bernie minden szállodánkban alig várja, hogy gyermekeit bevezesse a legizgalmasabb játékokban és rengeteget kacagjanak együtt.
  • Miniland gyerekklubunk egy olyan belső játszótér, ahol számtalan szórakoztató program várja a gyerekeket, mint a kincsvadászat, vízi játékok és egyéb programok, amelyek között minden korosztály megtalálhatja a neki tetszőt.
  • A tinédzserek számára külön lounge-ot alakítottunk ki playstation-nel, gyerek mozival, biliárddal és csoportos sportolási lehetőségekkel. Ez egy olyan hely, ahol egyedül vagy kortársaikkal is remekül érezhetik magukat.
  • Nagy családi szobáinkhoz teljesen felszerelt konyha is tartozik, hogy minden kívánságát teljesíthessük.
  • Szállodánkban mini market is található, ahol beszerezheti mindazt, ami esetleg a bőröndbe már nem fért be, vagy amit a nap folyamán megkívánnak.
  • Az egész szállodában ingyenes Wi-Fi elérést biztosítunk, így megoszthatja élményeit másokkal, chatezhet, böngészheti az internetet és ezt a szállodában bárhol megteheti.
  • A Spa-ban szolgáltatásainkat akár közösen is élvezheti párjával, barátaival vagy 11 évesnél idősebb gyermekével. Forró lávaköves vagy aromaterápiás masszázsunkat és ellazító kezeléseinket mindenképpen érdemes kipróbálnia.
  • 8-11 éves gyermekek számára játékos és biztonságos mozgástréningeket is szervezünk, így miközben képességeiket fejlesztjük a fölösleges energiáikat is könnyebben tudják levezetni.