Törökország | Nyaralás

All inclusive hotelek a legjobb ár-érték aránnyal!

Törökországról valószínűleg a napsütötte török riviéra jut eszünkbe. Nem csoda, legtöbben a mediterrán, mégis kicsit keleties hangulatú tengerpart miatt jönnek ide - ennek megfelelően színvonalas szállodák egész sorát találjuk, előtérben hosszan kanyargó homokos és kavicsos partszakaszokkal, háttérben a Taurus-hegység zöldellő vonulatával. Persze Törökország sokkal több ennél. Megannyi új illat, íz és impulzus ér minket, gazdag kultura és szép tájak keverednek egymással tökéletes harmóniában. A pálmaligetek és buja erdőket bizánci, római és oszmán kori emlékekkel, oszmán tradíciókkal teli városok váltják, közülük legnépszerűbb Isztambul, három birodalom egykori fővárosa. Viszonylag kevesen fedezik fel az ország belső területeit, ahonnan a török kultura gyökerei erednek. Itt állatokat terelő pásztorokat, hastáncosokat, titokzatos barlangtemplomokat és vulkánokat is láthatunk, Anatólia délkeleti részén pedig kicsit a Húsvét-szigeteken érezhetjük magunkat.


 

LEGNÉPSZERŰBB TÖRÖKORSZÁGI ÚTI CÉLOK

 

Akciós, first minute és last minute üdülések, nyaralások

 

Közkedvelt török üdülő, Antalyától kb. 130 km-re. Jellegzetessége a tengerbe benyúló sziklaszirt, tetején erőddel, ahonnan pazar a kilátás. Legszebb strandja a nyugati részén elterülő Kleopátra strand - a legenda szerint Egyiptomból szállították ide a homokot. A gyönyörű hosszú tengerparton kívül Alanya vonzereje még a bazárok, a pezsgő éjszakai élet családoknak pedig az Aquapark.

Alanyai utazások, nyaralások >>


Antalya a Török Riviéra fővárosa és egyben legjelentősebb üdülőhelye, a charter járatok általában ide érkeznek. A történelmi óváros és városközpont Kaleici, itt található a város jelképe, a Yivli Minaret is. A családosokat a város nyugati részén egy izgalmas komplexum várja: at Aqualand csúszdapark, a Dolphinland állatbemutató park, az Aquarium vízi élővilággal, és az Aktur Park vidámpark.

Antalyai utazások, nyaralások >>

 


Népszerű üdülőhely, többek között hosszú, lassan mélyülő tengerpartja, és jobbnál jobb all inclusive szállodái miatt. 

Beleki utazások, nyaralások >>


Side és elővárosa, Kumköy homokos tengerpartját sokan nevezik a Török Riviéra legszebbjének. A város jelentős kikötője volt a Földközi-tenger keleti részének, erről a jó állapotban megmaradt városfal és színház tanúskodik. Érdemes megnézi a város vízesését is, ha erre járunk.

Sidei utazások, nyaralások >>


Kemer egykori halászfalu, a Taurus-hegység lankás részénél, modern üdülőközponttal és gyönyörű természeti adottságokkal. A közelmúltban az egyik legjelentősebb kikötővárossá fejlődött. A környék strandjai kavicsosak, de sok szálloda partját homokkal borították be.

Kemeri utazások, nyaralások >>


Élénk, vidám, élettel teli város, hangulatos óvárossal, bazárral, mecsetekkel. Pálmafás, tengerparti sétánya kiváló hely egy romantikus sétára. Tengerpartja gyönyörű, víze azúrkék és kristálytiszta.

Kusadasi utazások, nyaralások >>


Isztambul az ország kulturális, művészeti és gazdasági központja. Római kori, bizánci és oszmán építészeti emlékeket őriz. Bazárok fergetege és a pezsgő éjszakai élete felejthetetlen élményt és autentikus török életértést nyújt a látogatóknak.

Isztambuli utazások, isztambuli városlátogatások >>


 

Összes törökországi utazás >>

 

Keressen minket, ha segítsünk eligazodni a törökországi szálláshelyek kínálatában!

Küldje el elképzelését álmai utazásáról az alábbi űrlap kitöltésével. Munkatársaink összeállítják Önnek a legmegfelelőbb ajánlatot.

Törökország | Nyaralás Törökország | Nyaralás Törökország | Nyaralás Törökország | Nyaralás Törökország | Nyaralás Törökország | Nyaralás Törökország | Nyaralás Törökország | Nyaralás Törökország | Nyaralás Törökország | Nyaralás Törökország | Nyaralás Törökország | Nyaralás