Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#148 (3) {
 ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
 int(27)
 ["value":protected]=>
 array(27) {
  ["id"]=>
  string(3) "185"
  ["name"]=>
  string(13) "Premio Travel"
  ["company_name"]=>
  string(27) "Premio Travel Holidays Kft."
  ["company_city"]=>
  string(8) "Budapest"
  ["company_zip"]=>
  string(4) "1063"
  ["company_address"]=>
  string(25) "Szinyei Merse Pál u. 10."
  ["vat_number"]=>
  string(13) "24758415-2-42"
  ["company_registration_number"]=>
  string(12) "01-09-180774"
  ["licence_number"]=>
  string(8) "U-001503"
  ["email_reservation"]=>
  string(20) "info@premiotravel.hu"
  ["email_reservation2"]=>
  string(0) ""
  ["email_reservation3"]=>
  string(0) ""
  ["websites"]=>
  string(19) "www.premiotravel.hu"
  ["email_footer_info"]=>
  string(0) ""
  ["order_footer_info"]=>
  string(0) ""
  ["is_travel_agency"]=>
  bool(false)
  ["is_tour_operator"]=>
  bool(true)
  ["is_public"]=>
  bool(true)
  ["is_active"]=>
  bool(true)
  ["insurance_bank"]=>
  string(0) ""
  ["insurance_number"]=>
  string(0) ""
  ["reservation_email"]=>
  string(0) ""
  ["finance_email"]=>
  string(0) ""
  ["nu3_enabled"]=>
  bool(false)
  ["nu3_ta_id"]=>
  NULL
  ["created_at"]=>
  string(19) "2014-10-18 14:44:44"
  ["updated_at"]=>
  string(19) "2022-05-10 07:54:13"
 }
 ["escapingMethod":protected]=>
 string(16) "esc_specialchars"
}
Premio Travel

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

A Baltikum kincsei Körutazás: Észtország, Lettország, Litvánia

Utazás alapadatai 2169

3 csillag
Repülő
Budapest
1 felnőtt
2024-08-18, 8 nap / 7 éj
A Baltikum kincsei Körutazás: Észtország, Lettország, Litvánia (***)
Reggeli
Szoba (SGL)
Teljes ár
508.980 HUF /1 fő
 
                                        

1. NAP: Repülés Rigába
Utazás Budapestről Rigába, Lettország fővárosába, melynek ezernyi arca fogadja a turistákat: több, mint ötszáz kilométeres, csodaszép partvonal, erdőségek, és a világon a legtöbb art nouveau épület. Idegenvezetőnk a reptéren fogadja Önt. Szállás: Islande Hotel 4* vagy hasonló.

2. NAP: Riga-Tallinn
Kijelentkezés a szállodából. Városnézést teszünk Rigában (busszal és gyalogosan). A Balti-tengeri térség legnagyobb városának szecessziós épületei ragadják meg a szépre fogékony látogató tekintetét. Meglátogatjuk a katedrálist is, mely több stílus örökségének őrzője: román, korai gótika, barokk, és art nouveau. Elindulunk Rigából Tallinnba. Útközben megtekintjük az észtországi Pärnu festői városát a Balti-tenger partján, melyet népszerű üdülőhelyként jegyeznek. Majd az észt főváros, Tallinn vár ránk. Észtország a Balti-partvidék egyik ékköve, mely 1991-ben nyerte el függetlenségét a Szovjetuniótól. Buszos és gyalogos városnézés keretében fedezzük fel Tallinnt. Bájos középkori épületei elbűvölik a látogatót. Megtekintjük belülről az orosz ortodox Nyevszkij-katedrálist.Szállás: Go Hotel Shnelli *** vagy hasonló.

3. NAP: Szabadidő vagy fakultatív: Helsinki
Töltse kedvére az időt, vagy egész napos fakultatív program: Helsinki-kirándulás. Transzfer Finnországba komppal (kb. 2,5 órás út), ahol Helsinki titkainak nyomába eredünk (gyalogosan és villamossal). A legészakibb európai főváros vibráló energiájával, úttörő építészeti megoldásaival mély benyomást tesz ránk. Elhaladunk a Helsinki katedrális mellett, megcsodálhatjuk a Szenátus teret. Elsétálunk a festői elnöki palota mellett. Visszatérés a hotelbe.

4. NAP: Tallinn- Sigulda
Kijelentkezés a hotelből, Sigulda felé indulunk. Útközben csodálattal adózhatunk a Keila Joa vízesés szépségének, mely a harmadik legnagyobb zuhatag Észtországban. A neogótikus stílusban épült Keila –kúria történelme során koronás főket is fogadott. Ezt követően Lettország felé visz utunk. A 19 méter mély, 12 m széles Gutmanis –barlang a Baltikum legszélesebb és legmagasabb barlangja. Következő úti célunk Sigulda. A lett kisváros Rigától kb. 50 km-re található, a Gauja folyó völgy-szorosában. Délután szabadidő vagy fakultatív: Turaida kastély. A középkori, múltról mesélő vár építését még 1214-ban kezdték el. A vörös téglás épület az északi mesekastélyok világát idézi. A múzeum-és természetvédelmi terület együttesen 57 hektárt tesz ki. Szállás: Rixwell Segevold Hotel Sigulda **** vagy hasonló.

5. NAP: Sigulda-Vilnius
Kijelentkezés a hotelből. Délelőtt utazás Vilnius-ba, Litvánia fővárosába, a harmadik, és egyben legnagyobb balti államba. Napjainkban egyre inkább kezdik felfedezni maguknak a különleges úti célok kedvelői. Megállunk a Keresztek hegyénél. Itt a látogatók mindenféle méretű feszületet helyeztek el– egyes becslések szerint több, mint százezer található itt belőlük. Bejelentkezés a hotelbe. Szállás: Panorama Hotel *** vagy hasonló.

6. NAP: Szabadidő vagy fakultatív: Vilnius, Trakai - kastély
Szabadidő vagy fakultatív: Vilnius városát fedezzük fel sétálva, illetve buszunkkal. Vilniust Kelet-Európa barokk fővárosának nevezik, alapítása a 13. századra tehető. A gótikus Szent Anna –templom szépségét belülről is megcsodáljuk. A legenda szerint az épület annyira lenyűgözte Napóleont, hogy szerette volna hazavinni magával Párizsba. Az egykori litván főváros, Trakai várának gyönyörű a fekvése, öt tó öleli körbe, és egy kis szigeten magasodik. Visszatérés a hotelbe.

7. NAP: Vilnius- Riga

Kijelentkezés a szállodából. Utazás Vilniusból Rigába, Lettországba, útközben megtekintjük Jurmalát. A Rigától mintegy 25 km-re található tengerparti lett város ékességét fokozza az üdítő természeti környezet, fehér homokos parttal büszkélkedhet. A szovjet uralom éveiben a párt vezető politikusai, többek kötött Brezsnyev és Hruscsov is szívesen időztek itt. Szállás: Islande Hotel 4* vagy hasonló.

8. NAP: Hazautazás
Transzfer a rigai repülőtérre a repülőgép indulásának függvényében, és utazás Magyarországra.

Fontos információk:
Az Észtországba, Lettországba, Litvániába, és Finnországba történő beutazáshoz olyan útlevél, vagy új típusú személyi igazolvány szükséges, mely minimum az utazás utolsó napjáig érvényes! Mind a 4 országban eltörölték a Covid-dal kapcs. beutazási korlátozásokat. Fakultatív programok vásárlása előzetesen, vagy a helyszínen. A programváltozás jogát fenntartjuk, a programok sorrendje változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 30 fő) szükséges!
Igyekszünk az említett hotelekben elszállásolni utasainkat. Amennyiben külső okok miatt változtatás válik szükségessé, hasonló v. magasabb komfortfokozatú hotelben biztosítunk elhelyezést.

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet oda-vissza Repülőtéri illeték Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: Feladott poggyász, kézipoggyász Transzfereket: Modern, légkondicionált buszokkal. Minőségi szállásokat: 3 és 4* hotelekben Reggelit Magyar nyelvű idegenvezetést Kirándulóprogramokat: Riga, Tallinn, Keila Joa, Gutmanis barlang, Jürmala

Egyéb

Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 189.990 Ft/fő Helyi adó Vilnius – kb. 2 EUR/fő/éj Helyszínen fizetendő borravaló- Kb. 30 euro / fő / út Amiket ajánlunk Önnek: Vacsoracsomag (hotelekben vagy városi éttermekben, 3 fogásos vacsorák): 77.990 Ft/fő Fakultatív programcsomag (Helsinki –egész napos kirándulás, Turaida kastély, Vilnius, Trakai kastély): 79.990 Ft/fő Biztosítási csomag: 24.640 Ft/fő Baleset és poggyászbiztosítás: 7.600 Ft és útlemondási biztosítás: 17.040 Ft. A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!)

Fakultatív programok

Fakultatív programcsomag: Helsinki –egész napos kirándulás, Turaida kastély, Vilnius, Trakai kastély: 79.990 Ft/fő

Hotel

TALLINN: Go Hotel Shnelli 3* https://www.gohotels.ee/ RIGA: Islande Hotel 4*Home | Riga Islande Hotel SIGULDA: Segevold Hotel 4* Rixwell Segevold Hotel (Sigulda) – Hotels – Rixwell Hotels, Riga VILNIUS: Panorama Hotel 3* http://panoramahotel.lt/?lang=en Igyekszünk az említett hotelekben elszállásolni utasainkat. Amennyiben külső okok miatt változtatás válik szükségessé, hasonló v. magasabb komfortfokozatú hotelben biztosítunk elhelyezést.

Járatok

Érintett területek

 • Litvánia
 • Lettország
 • Észtország
 • Riga
 • Tallinn
 • Jurmala
 • Keila Joa
 • Gutmanis

További időpontok >>

Indulási időpont

Ajánlatok szűkítése

Ajánlatok