Kiemelt ajánlat: Hotel Silvanus ****

Minőségi wellness szálloda Visegrádon, festői környezetben, gyönyörű panorámával a Dunakanyarra

 

 
 
 
 Szobák lenyűgöző dunakanyari panorámával vagy erdei kilátással
 
 Az újonnan átadott, 2022. tavaszán felújított Panoráma étterem kialakításánál arra törekedett a szálloda, hogy a vendégekben a szabad ég alatti étkezés érzetét és élményét keltse. Az üvegfalakon és a tetőn beszűrődő fény, a páratlan kilátás a Dunakanyarra, a rengeteg zöld növény mind csodálatos, meghitt hangulatot áraszt.
 
 Uszoda-és wellness centrum (beltéri medence, beltéri élménymedence, jakuzzi, infraszauna, finn szauna, gőzfürdő, lábfürdő, illatos kamra, sókamra, kandallós pihenő)
 
 Szabadtéri élménymedence és gyermekmedence (Szabadtéri medencénk 2011-ben elnyerte „Az év medencéje” díjat. A nagyszerű és találékony tervezésnek köszönhetően a vendég úgy érzi, mintha egyenesen a Dunába úszhatna a medencéből.)
 
 3-szintes játszóház - A Labirynth World típusú, magyar tervezésű és építésű, a legkomolyabb elvárásokat is kielégítő, biztonságos, háromszintes játszóházban rengeteg, a kicsik számára meglepő és élvezetes akadály és játék található. Legyen az hevederes V-híd, mocsárjáró vagy épp hengerprés, a játszóházban található, izgalmas játékelemek hosszú időre képesek lekötni a kis játékosokat. A játszóházban animátor áll rendelkezésre minden kedves Kisvendégünknek.
 
 Fitness-terem
 
 Színes animátor programok, sportversenyek, foglalkozások gyermekek és családok számára
 
 Ping-pong asztal, biliárdasztalok, automata tekepályák, csocsó és darts játékok
 
 Wifi internet
 
Parkolási díj külön fizetendő: 1.000 Ft /személygépkocsi /éj.
Idegenforgalmi adó külön fizetendő 18 év felett: 480 Ft /fő /éj
 
.


Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online,

azonnali visszaigazolással könnyedén, csak 2 perc alatt!

Kiemelt ajánlat: Hotel Silvanus **** Kiemelt ajánlat: Hotel Silvanus **** Kiemelt ajánlat: Hotel Silvanus **** Kiemelt ajánlat: Hotel Silvanus **** Kiemelt ajánlat: Hotel Silvanus **** Kiemelt ajánlat: Hotel Silvanus **** Kiemelt ajánlat: Hotel Silvanus **** Kiemelt ajánlat: Hotel Silvanus **** Kiemelt ajánlat: Hotel Silvanus **** Kiemelt ajánlat: Hotel Silvanus **** Kiemelt ajánlat: Hotel Silvanus **** Kiemelt ajánlat: Hotel Silvanus ****