ÚJ!

COOK'S CLUB

SZABADULJON KI A MINDENNAPOKBÓL!

Cook’s Club szállodák alternatív hangulatot, lenyűgöző és modern designt és egyedi kényeztetést kínálnak a 16 éven felüli utazók számára. A szállodák új koncepciója az új generációs utazók számára. A Thomas Cook legújabb saját márkás szállodalánca. Itt megtalálja a kultúrák, a minták és az ízek olvasztótégelyét, mely egy különlegesen izgalmas édenkertet teremt, ahol mindenki szívesen fogadja. Koncepciónkban a jó zenékre, a nagyszerű italokra és fantasztikus ételekre összpontosítunk, mindezt egy olyan környezetbe ágyazva, ahol Önhöz hasonló emberekkel találkozhat és megvalósíthatja álomnyaralását. 2019-ben 10 új Cook’s Club szálloda kerül átadásra.

Az idők változnak. A modern vándor többre vágyik, és mi hisszük, hogy elérkezett az idő arra, hogy valami rendkívülit ajánljunk.

AZ ÉTEL MAGA AZ ÉLET
A Cook’s Club szívében található a Cantina, egy kulináris pont, amely a világ legjobb street food-jait és helyi ínyencségeit ötvözi, hogy egy folyamatosan változó menüt alkosson belőlük, amely az egészséges vegán ételektől a kiadós, tápláló fogásokig mindent tartalmaz, megfizethető áron.

 

 
HAGYJA, HOGY AZ ÉLMÉNYEK MAGUKKAL SODORJÁK
A Cook’s Clubban reggeltől estig kellemesen lágy zenék és DJ-k előadásai gondoskodnak a jó hangulatról. Kóstolja meg a Captain Cook Bár koktél kreációit, melyeket egy berlini származású mixer alkotott ahhoz, hogy a medence mellett töltött órákat ezzel is bearanyozza.
 
 
 
 
 
A Cook's Club egy olyan egyedi atmoszférát kínál, melyben a jövőbe tekintő utazók lezser, modern stílust és egyedi kényeztetést találnak megfizethető áron.