TUI Protect

 
 

TUI PROTECT

ÚJ SZOLGÁLTATÁS A TUI-TÓL KORONAVÍRUS ESETÉRE!

 
A TUI PROTECT mostantól minden, novembertől induló útra elérhető. Ez az új szolgáltatás felváltja a Covid Protect biztosítást, a részvételi díj tartalmazza azt, és érvényes valamennyi 2021/22 télen induló foglalásra.
 
A TUI PROTECT szolgáltatással ügyfeleinknek biztonságot nyújtunk az utazás előtt, továbbá átvállaljuk a költségeket helyszíni karantén esetén:
  • A kötbér összegének átvállalása (személyenként legfeljebb 1500 EUR értékben), abban az esetben, ha az érkezés előtt a SARS-COV-2 vírus fertőzése vagy gyanúja esetén a hatóság karantént rendel el.
  • A célterületen, hatóság által elrendelt karantén esetén, a TUI PROTECT magában foglalja a további szállásköltségek és a visszaúti repülőjegyek összegének átvállalását, foglalásonként 5000 euróig.
 
Feltételek:
  • Érvényes valamennyi, új és már meglévő foglalás esetén, 2021.11.01-2022.10.31. közötti indulásokra.
  • Érvényes utazási csomagokra, csak szállásra, valamint körutakra az alábbi márkák esetében: TUI Deutschland, X-TUI, airtours, LTUR és Fly&Mix.
  • Nem érvényes TUI CARS, TUI Camper, TUI WOLTERS, TUI Ticket Shop, event tickets, VERS4U, TUI Villas, atraveo, TUI Cruises és csak repülőjegy foglalások esetén.
TUI TIPP: a gondtalan nyaraláshoz a TUI továbbra is mindenképpen javasolja útlemondási-, ill. baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás megkötését.
 
A TUI PROTECT szolgáltatással biztonságot kínálunk, mert így utasaink védve lesznek a koronavírus okozta többletköltségektől – mindezt ingyenesen.
 

Részletekért, foglalásért keressen minket!
 
E-mailen: info@mammutneckermann.hu
Telefonon: 06 70 364-5567
 
 
* A változtatás jogát fenntartjuk, részletekért érdeklődjőn irodánkban. Az ajánlat tájékoztató jellegű.