Portaventura

PORTAVENTURA WORLD - SPANYOLORSZÁG

Portaventura World - 6 különbőző tematikus park egy helyen

Tesztelje határait a „Dragon Khan”-on, a több, mint 100 km/órás sebességgel teljesen átforduló hullámvasúton, vagy üljön fel a „Hurakan Condor”-ra, ahol a lassú, 100 méteres magasságba emelkedést követően megtapasztalhatja a szabadesést! A park Mediterránia részében található „Furius Baco” hullámvasúton pedig 3,5 másodperc alatt gyorsulhatnak fel álló helyzetből 135 km/órás sebességre. A PortAventura World nem csak egy hagyományos vidámpark, hanem annál sokkal több! Naponta több mint 40 show-műsor is várja a vendégeket, például kánkán, kínai akrobaták, polinéz törzsi tánc és „Fiestaventura” a Mediterránia részben. Az esti órákban sem fognak unatkozni, hiszen izgalmas programok várják Önöket, mint például az “Aloha Tahiti” egzotikus polinéz táncműsor.Jöjjön el barátaival, és szórakozzon olyan intenzitással, mint még soha! Az élményekben gazdag nap alatt élvezze a szédelgős érzést a legviccesebb játékokon, és ámuljon a sebességen, mely lefelé száguldáskor a megnövekedett adrenalinszint okozta, összehasonlíthatatlan érzést csalja elő belőlünk. “SésamoAventura” - látogatás a Szezám utcába! A park ezen része még több szórakozást és újabb élményeket kínál a gyerekeknek: csúszdák, hullámvasút és show-műsorok az amfiteátrumban. Találkozhatnak Ernievel és Berttel, a Süti Szörnnyel (Cookie Monster) és Grobival, akik tánccal és gyermekdalokkal szórakoztatják a legfiatalabbakat. Itt a felnőttek is újra gyereknek érezhetik majd magukat!

Európában először: FERRARI LAND

PRÓBÁLJA KI A FERRARI ÉLETÉRZÉST A PORTAVENTURA WORLDBEN!
Az Európában egyedüli, 70.000 m2-es területen elhelyezkedő szórakoztató park a különleges élményekre vágyó látogatókat várja. Jöjjön velünk, fedezze fel a Ferrari világát, és biztos, hogy felejthetetlen élményekben lesz része Önnek és családjának. Az itt töltött kalandok mindenkit elvarázsolnak.

HULLÁMVASÚT
Vadonatúj, egyedülálló és lélegzetelállító „Red Force” hullámvasút a Ferrari Landban. Európa legmagasabb és leggyorsabb függőleges attrakciója 112 méterre viszi fel a kalandvágyókat. 5 másodperc alatt a hullámvasút utasai nulláról 180 km/órás sebességre gyorsulnak. A legmerészebbek kipróbálhatják még az 55 méteres magasságról történő szabadesést is, a „Thrill Towers” tornyaiból. Ez az igazi Adrenalin!

AUTÓVERSENYPÁLYA
A családok számára is ideális „Maranello Grand Race” versenypályán az autóversenyzők minden kalandját átélhetjük és az 570 méter hosszú pályán kipróbálhatjuk a száguldást és felpörgethetjük a motort. Az igazi, autentikus Forma 1-es feeling sem maradhat el! 8 szimulátor (6 felnőtt és 2 gyermek) közül választhatunk, melyekben átélhetjük egy autóverseny minden izgalmát.

OLASZORSZÁG
A szórakoztató park hangulata Olaszországot idézi fel, a híres Scuderia Ferrari (Ferrari istálló) szülőhazáját. Láthatjuk a Colosseum fő homlokzatát, a La Scala épületét és a Szent Márk tér harangtornyát. A kis utcákon sétálva a híres, trendi üzletekben exkluzív termékeket vásárolhatnak. Majd pihenjenek meg egy autentikus olasz trattoriában, ahol megkóstolhatják az olasz konyha remek ízeit!

Parkinfo

 • Hurakan Condor: 100 m szabadesés
 • Furius Baco: gyorsulás 3,5 másodperc alatt 135 km/óra sebességre
 • Sea Odyssey: 4D-s kaland tengeralattjáróval
 • Dragon Khan: hullámvasút
 • Tutuki Splash: vad csónakázás
 • Red Force a Ferrari Landben: Európa legmagasabb és leggyorsabb függőleges attrakciója (112 m magas)
 • Thrill Towers a Ferrari Landben: szabadesés több mint 55 méteres magasságból
 • Templo del Fuego: tűz effektek
 • Európa legmagasabb szabadesés csúszdája
 • Polinéz, kínai, mexikói, mediterrán és vadnyugati „feeling” egy helyen, a választást Önre bízzuk!
 • Éttermek: akár 50 lehetőség a főszezonban

Nyitva tartás:
PortAventura Park: 2018.03.23 - 11.04.
Costa Caribe Aqua Park: 2018.05.26.-09.17.

Méret: Kb. 117 hektár

Távolság: Salou kb. 7km-re, Barcelona kb. 109 km-re

  


SZÁLLÁSAJÁNLATAINK

* Visszavonásig érvényes, a változtatás jogát fenntartjuk, részletekért érdeklődjőn irodánkban. Csak a visszaigazolt árak, képek, leírások, információk tekintjetőek véglegesnek. Az ajánlat tájékoztató jellegű.