Most az ünnepelt ad ajándékot!

Most az ünnepelt ad ajándékot!
 
Minden 25. bolgár repülős csomag foglaló 25.000 Ft extra SZÜLINAPI BÓNUSZ kedvezményt kap!
 
 
25.000 Ft extra SZÜLINAPI BÓNUSZ akció minden 25., a 2018 nyári szezon budapesti indulású Neckermann saját charter repülős bolgár csomagajánlatára (HUN NAH és FAX), 2018. június 11-től az akció visszavonásáig történő új szerződéskötések esetén. A 25.000 Ft értékű szülinapi bónusz a foglalás értékéből kerül jóváírásra szerződéskötést követően, az előleg, vagy a teljes részvételi díj befizetése után, az akciós időszak lezárultakor. A 25. foglalások azonosítása a 2018. június 11. 0:00 óra és az akció visszavonása közötti olyan fix, nem lemondott foglalások közül kerülnek ki, melyekre a Neckermann ÁSZF szerint szükséges előleg, vagy teljes részvételi díj az akció lezárulta előtt befizetésre került. A 25. foglalások kiválasztása a SZÜLINAPI BÓNUSZ akció lezárását követően történik a foglalási számok növekvő sorrendbe állításával és minden 25. (azaz 25., 50., 75., stb.) foglalás kiválasztásával. A 25. foglalások ügyfeleit a Neckermann a foglalásban feltüntetett ügyfél email címén keresztül emailben értesíti. A foglalási számokat a Neckermann foglalási rendszere automatikusan, időrend szerint növekvő sorrendben generálja. A SZÜLINAPI BÓNUSZt a Neckermann a teljes foglalás értékéből írja jóvá oly módon, hogy a teljes foglalási értéket csökkenti a SZÜLINAPI BÓNUSZ értékével (25.000 Ft), melyet, amennyiben a foglalás részvételi díja euróban lett rögzítve, akkor a foglalás napján érvényes Árfolyamakcióval vált át euróra. Amennyiben a SZÜLINAPI BÓNUSZ jóváírásának napjáig a foglalásnál még csak előleg befizetés történt, akkor a hátralék a SZÜLINAPI BÓNUSZ értékével csökken, így az ügyfélnek a SZÜLINAPI BÓNUSszal, vagy annak a fent leírt módon kiszámított euró értékének megfelelő összeggel csökkentett hátralékát kell csak befizetnie. Amennyiben a foglalásnál a SZÜLINAPI BÓNUSZ jóváírásának napjáig már a teljes részvételi díj be lett fizetve, akkor a Neckermann az ügyfél értesítését követően a lehető leghamarabb, de legkésőbb a visszajuttatás módjának egyeztetését követő 30 nappal az ügyfélnek visszajuttatja a SZÜLINAPI BÓNUSZ értékét.
 
 
A SZÜLINAPI BÓNUSZ akció minden más meghirdetett akcióval és kedvezménnyel összevonható. Nem vesznek részt a SZÜLINAPI BÓNUSZ akcióban azon foglalások, melyeket az akció lezárulta előtt lemondanak. A SZÜLINAPI BÓNUSZ összege semmilyen körülmények között nem váltható készpénzre, nem hosszabbítható meg, nem váltható át más kedvezményre, illetve más, a SZÜLINAPI BÓNUSZ akció kiírásában nem szereplő utazás foglalására (pl. bolgár szállásajánlatra, vagy más úti célra szóló csomagajánlatra). A 25. foglalások kiválasztása a Neckermann jogköre. Esetleges hibák, elírások vagy változásokból eredő károkért a Neckermann semmilyen felelősséget nem vállal.
 
  
 

* Visszavonásig érvényes, a változtatás jogát fenntartjuk, részletekért érdeklődjőn irodánkban. Csak a visszaigazolt árak, képek, leírások, információk tekintjetőek véglegesnek. Az ajánlat tájékoztató jellegű.