Disneyland

DISNEYLAND®- FRANCIAORSZÁG


Hagyd magad elbűvölni Disneyland® Paris-ban!

Csodáld meg, amikor az egész park fénytengerré változik, élvezd a látványos show-kat és felvonulásokat, és ha az éjszaka a DisneylandD® Paris-ban ér, egy igazán különleges élményben lehet részed! Ez a lenyűgöző Disney DreamsD® show felejthetetlen élmény, melyre mindig is vágytál! Legyél ott a legnagyobb és leglátványosabb partin, a Disney Magic parádén!

Disney Magic Parádé A felvonulás az egyik csúcspontja a park látogatásának. Élvezd a színes látványt, a magával ragadó zenét és történeteket az összes kedvenc Disney-hősöddel! Disneyland® Park 5 elvarázsolt helyszín klasszikus Disney-történetekkel és fantasztikus mesékkel. Csatlakozz a Karib-tenger kalózaihoz, vagy kösd be a biztonsági övet, és vissza az űrbe nagy S betűs Sebességgel - garantált élmény a Space Mountain Mission 2, amely a világegyetem határáig visz el!

Walt Disney Studios® Park Szeretnél egy film kulisszái mögé nézni? Közvetlenül a DisneylandD® Park mellett fekszik a Walt Disney Studios Park. Merülj el a mozi és az animáció világában! Ebben a bűvös világban négy tematikus részleg található, ezek mindegyike káprázatos látványokkal és lélegzetelállító előadásokkal vár!

Parkinfo
  • „Disney Dreams”® show
  • Találkozó Disney-figurákkal
  • ÚJ! Star Wars-attrakciók
  • Fastpass: ezzel a jeggyel a legkedveltebb attrakciók rövidebb várakozási idővel érhetők el
Gasztronómia: 28 tematikus étterem
 
Nyitva tartás: Egész évben nyitva, az attrakciók 80%-a fedett helyen található
 
Méret: Kb. 120 focipályányi terület
 
Távolságok:
  • Párizs kb. 32 km
  • Budapest kb. 1.500 km

SZÁLLÁSAJÁNLATAINK

* Visszavonásig érvényes, a változtatás jogát fenntartjuk, részletekért érdeklődjőn irodánkban. Csak a visszaigazolt árak, képek, leírások, információk tekintjetőek véglegesnek. Az ajánlat tájékoztató jellegű.