Adriai- és Égei-tengeri kalandok

Adriai- és Égei-tengeri kalandok

UTOLSÓ KABINOK EXTRA KEDVEZMÉNNYEL

749€/fő ártól

MSC POESIA

Budapestról autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt

2017.06.23 - 07.01.

1.nap: Budapest - Velence 
Indulás az éjszakai órákban Budapestről Velencébe. Az autóbusz vezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett.
 
2.nap: Velence. Olaszország 
Érkezés a kikötőbe a kora délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón. Indulás 16:30 órakor, vacsora a szórakozási lehetőségek a fedélzeten.
 
3.nap: Bari, Olaszország 
Az olasz csizma sarkán fekvő bájos régi város, Bari, strandjairól, óvárosáról és ízletes ételeiről ismert. Puglia régió számos érdekes látnivalót tartogat: a jellegzetes süveges tetővel, hengeres vagy négyszögletes alapra kizárólag kőből épített trulló házakat vagy a rejtélyes Sassi barlangokat Materában. Érkezés 10.00 órakor.
 
4.nap: Katakolon, Görögország 
Katakolon Görögország nyugati részén található kis kikötőváros, amelyet Olümpia kapujának is neveznek. Kirándulásaink minden utazót hozzásegítenek az ókori hellén civilizáció mélyebb megértéséhez. Érkezés 11.00 órakor.
 
5.nap: Mykonos, Görögország 
Mykonos, Görögország legkiterjedtebb szigetcsoportja, az Égei-tengerben található Kykládok tagja, a kora 11. századig visszanyúló múlttal rendelkezik. Manapság a sziget természeti szépsége és bája vonzza a látogatókat a tengerpartra. Mykonos város különös vonzereje a festői „Kis Velence”. Érkezés 08.00 órakor.
 
6.nap: Pireusz / Athén, Görögország 
Pireuszban, a főváros Athén kikötőjében partra szállva az antik kor világszerte ismert látnivalói, az Akropolisz és a Parthenón várják az utazókat. A történelmi látnivalókon kívül a modern Athén kirakodóvásárai, tavernái és ajándékárusai nyújtanak kellemes szórakozást. Érkezés 07.30 órakor.
 
7.nap: Sarande, Albánia 
 
8.nap: Dubrovnik, Hotvátország 
„Ha látni akarod a földi paradicsomot, gyere el Dubrovnikba” – írta a híres angol drámaíró, Geroge Bernard Shaw első látogatásakor. Az Adria gyöngyszeme láttán nemcsak az irodalmárok, hanem a turisták is rögvest szerelembe esnek. Gazdag régészeti kincsei miatt „szláv Athénnak” is nevezik a várost. Érkezés 09.00 órakor.
 
9.nap: Velence-Budapest 
Érkezés 09:00 órakor, reggeli után kiszállás, majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az esti órákban.
      
 

Részvételi díj

Elhelyezés Ár
Belső kabinban (Bella) 799 EUR/fő (kb. 255680 Ft/fő) ártól
Ablakos kabinban (Bella) 949 EUR/fő (kb. 303680 Ft/fő) ártól
Balkonos kabinban (Bella) 1149 EUR/fő (kb. 367680 Ft/fő) ártól
Fantastica kategória felár 100 EUR/fő (kb. 32000 Ft/fő) ártól
Gyerekár 2-11 éves korig pótágyon 399 EUR/fő (kb. 127680 Ft/fő) ártól
Gyerekár 12-17 éves korig pótágyon 499 EUR/fő (kb. 159680 Ft/fő) ártól
! Ablakos Fantastica kabinban 1.049€/fő helyett 899 (281.297 Ft)/fő ártól
! Balkonos Fantastica kabinban 1.249€/fő helyett 999 (312.587 Ft)/fő ártól
 
A részvételi díj tartalmazza:
Utazást Budapestről a kikötőig és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztás a büféétterem nyitva tartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki-és beszálláskor. 
 
A részvételi díj nem tartalmazza:
A kikötői illetéket (kb. 130€/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR/fő/éj, gyermek számára (3-11 éves) kb. 5 EUR/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást. 
A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!