100 euró kedvezmény

Kedves Utasunk

 
Amennyiben fogadja jövőben is leveleinket és megengedi nekünk, hogy Önt kedvező utazási lehetőségekkel tudjuk megkeresni e-mailben,  tájékoztathassuk aktuális akcióinkról, ajánlatainkról, abban az esetben köszönetképpen
 
 Ön jogosulttá válik egy egyszeri 100 € értékű kedvezményre a következő, Mammut Neckermann irodában történő Neckermann utazás foglalásánál.
 Részt vesz sorsolásunkon, ahol kisorsoljuk a következőket:
  • 5 db voucher: 2 fő részére, 2 éjszakára, félpanzióval a Hotel Silvanusban (Cégünk érdekeltségi köréhez tartozó Hotel Silvanussal közösen kialakított törzsutas programban, ajánlatokban, akciókban való részvételt fog biztosítani, melyet elsőként fog megkapni hírleveleinken keresztül!)
  • 5 db 2 fő részére szóló wellness sunday brunch a Hotel Silvanusban

    A nyeremények sorsolását a hatályos adatvédelmi törvény és az adatvédelmi szakértő közreműködésével valósítjuk meg 2018.05.28-án!

     
A 100 € kedvezményt 2018. december 31-ig veheti igénybe a Mammut Neckermann irodában bármilyen, minimum 1500 € értékű, magyar Neckermann saját szervezésű utazási csomagajánlat, vagy szállásajánlat (HUN NAH, FAX, LAST, YHUN, EURN, EURF, CITY, EA, BAUS, HOSO) foglalásakor, amennyiben a 100 € kedvezményre jogosult személy is részt vesz az utazáson, a foglalás időpontjában is teljes körűen fennáll még fenti hozzájárulása, hogy akcióinkról, ajánlatainkról tájékoztassuk. A 100 € kedvezményt a Mammut Neckermann utazási irodában, honlapján, vagy telefonos call centerén történő foglalás esetén veheti igénybe.
 
A 100 € kedvezmény összevonható az előfoglalási kedvezményekkel és a meghirdetett árfolyamakcióval, készpénzre és más szolgáltatásra, vagy utazási utalványra nem átváltható, nem meghosszabbítható és nem átruházható. Egy foglalásra egy 100 €-s kedvezmény vehető igénybe. Kérjük, hogy 100 € kedvezmény igénybevételi szándékát szerződéskötéskor jelezze munkatársunknak. A kedvezményt szerződéskötés után, utólag jelezve nem áll módunkban érvényesíteni.
 
A 100 € kedvezmény jóváírása – amennyiben ilyen igényét szerződéskötéskor jelezte és jogosultságát neve és email címe alapján munkatársunk ellenőrizte és jóváhagyta – az előleg befizetését követően, a foglalásnál fennálló hátralék összegéből kerül jóváírásra. További részletekről érdeklődjön irodánkban, vagy a +36 1 345-8392-as telefonszámon.
 
Mi továbbra is szívesen megküldjük Önnek hírlevelünket, kivéve, ha úgy dönt, hogy leiratkozik a hírlevélről. A leiratkozást bármikor megteheti hírleveleink alján található leiratkozási linken.
 
Az Ön adata nálunk biztonságban van, a biztonságot adatvédelmi szakértőnk biztosítja. Adatvédelmi tájékoztatónkat megtalálja ide kattintva.
 
Reméljük, Ön azok közé tartozik, akik hírlevelünknek a jövőben is örülnek.
Megtisztelő bizalmát köszönjük!
 
Üdvözlettel:
a Mammut Neckermann csapata